Retourneren

Retourneren / Herroepen

Retourneren bestelde artikelen.

Wij hopen natuurlijk altijd dat een artikel in de smaak valt bij onze klanten. Maar mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je bestelling niet naar wens is, de maat niet goed is, of je toch liever een andere kleur ontvangt, dan kun je gebruik maken van onderstaande informatie om een artikel te ruilen/retourneren

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@grip2perform.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepen artikelen dienen met zorg verzonden te worden aan het volgende adres:

Grip2Perform
T.a.v. retourenafdeling
Marsweg 2
8938 AM Leeuwarden
Nederland

De geretourneerde producten moeten zich in een staat bevinden, die overeenkomt met een normaal gebruik ten behoeve van het passen zoals dit ook in de winkel met het passen gebruikelijk is, moeten voorzien zijn van de originele etiketten en/of labels, voorzien zijn van alle toebehoren en accessoires en voor zover mogelijk inclusief de originele verpakking. Wanneer een product in kwaliteit achteruit is gegaan en/of de originele etiketten en/of labels zijn verwijderd, behoudt Grip2Perform het recht voor de koopprijs dan wel de waardevermindering van het product alsnog in rekening te brengen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht komen de kosten van retourzending voor zijn/haar rekening.

Voor een kostenoverzicht voor het retour zenden kan de koper zich wenden tot een pakketdienst, bijvoorbeeld PostNL. Indien je reeds hebt betaald voor de geretourneerde producten, zal Grip2Perform dit bedrag binnen 14 dagen na retourzending terugbetalen. In het geval je alle artikelen retourneert, dan zijn de reeds in rekening gebrachte verzendkosten niet verschuldigd en zullen deze worden terugbetaald. Bij gedeeltelijke retournering, zijn de verzendkosten wel, in zijn geheel, verschuldigd. Als je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, is Grip2Perform niet gehouden de extra kosten voor de duurdere methode terug te betalen.

Contact voor vragen of ruilen artikelen 

Heb je nog vragen? Wil je bijvoorbeeld je artikelen ruilen voor aan andere maat, neem dan contact met ons op door te mailen naar info@grip2perform.nl. We verzoeken je het ordernummer te vermelden in de email.

Retourformulier downloaden

Je kunt het retourformulier hier downloaden.

De waardering van www.grip2perform.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 145 reviews.